пʼятницю, 20 жовтня 2017 р.

СВЯТО ОСЕНІ «ОСІННІ БАРВИ»



                    
             Осінь, мов художниця, розмалювала дерева в жовто-червоний колір. Листя поволі опадає на землю. Трава висохла, стала темно-зеленою, де-не-де коричневою. Слухаєш, спостерігаєш природу в осінні дні й відчуваєш її урочисту красу.
        Дуже цікаве і незабутнє свято осені відбулося у НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ».  Стратюк Богдан розповів легенду про Осінь, де йшлося, що Осінь старша дочка Сонця, яка останньою залишила батьківський дім і стала на Землі четвертою порою року.
      На свято до учнів завітала і сама Осінь – Керасір Яна, разом із своїми синами-місяцями: Вересень – Хоменчук Ілля, Жовтень – Ващук Роман, Листопад – Лазарчук Дмитро.  Всіх присутніх  пригостили горішками. Діти гарно розповідали вірші про осінь, розгадували загадки, співали пісень та танцювали. Також завітала ще одна гостя – бабуся Дорощук Дарина, яка порадила учням пити узвар, їсти побільше овочів, фруктів, а також часничок і цибулину, щоб виглядати, як красне сонечко.
      Упродовж заходу блиск в очах присутніх батьків, вчителів та дітей сповнював дитячі серця сміливістю. Учні з впевненістю раділи осінньому святу.

 Заступник директора з виховної роботи                 Наталя Ковальчук










Немає коментарів:

Дописати коментар

Оголошення

День знань відбудеться  1 вересня 2018 р. о 9 год. 2 вересня запрошуєм на урочистості з нагоди 50-річчя школи.