середу, 23 травня 2018 р.

«Прощавай Букварику!»



Є святкових днів багато
На листках календаря 
А між ними й наше свято 
Вшанування  Букваря!
22 травня у НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст.. - ДНЗ» пройшло свято «Прощання з Букварем».
      Буквар – перша книга, з якої розпочинається навчання грамоти. Саме з Букваря починається цікавий і захоплюючий шлях у  світ знань.
     З нагоди урочистості, у святково прибраному залі, зібралися батьки, вчителі та учні школи. З щирими усмішками, з іскорками у очах, діти розпочали свято Букваря. З великим захопленням маленькі школярики декламували вірші, співали веселі пісеньки, розіграли сценки «Андрійкова лінійка та зошити» та «Пригоди Незнайка». Особливо уважно усі гості стежили за подіями, які розвивалися, коли до зали зайшов Буквар (Дубінчук Дмитро), який подарував «чудові книжечки» - Читанку (Швець Ангеліна) та Українську мову (Ганзілевська Богдана).
      Здається, ніби зовсім недавно маленькі діти боязко і невпевнено увійшли  в  1  клас і все у них було попереду: перша літера, перше прочитане слово, перші радощі і прикрощі, а сьогодні вони вже закінчують перший клас. Учням були вручені дипломи  про закінчення 1 класу та медалі « За прагнення до знань» та «За старанність». 
       Класний керівник Галина Василівна Гаврилюк побажала своїм учням ніколи не зупинятися на дорозі Знань, бо вона цікава і по – справжньому нескінченна. Це лише перший крок, а попереду ще десять років…






Немає коментарів:

Дописати коментар

Оголошення

День знань відбудеться  1 вересня 2018 р. о 9 год. 2 вересня запрошуєм на урочистості з нагоди 50-річчя школи.