вівторок, 1 травня 2018 р.

День ЦЗ


       Життя, як бачимо, не завжди протікає спокійно. Кожного дня ми з вами слухаємо новини. Скільки серед них прикрих, про нещасні випадки, які зненацька спіткали мирних громадян. Як важливо у таких ситуаціях, щоб людина не розгубилася, взяла себе в руки і пригадала, як поводитися за таких обставин, як врятуватися самій і як допомогти іншим.
      У НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІст. - ДНЗ» відбувся День цивільного захисту. Класні керівники 1-11 класів провели години спілкування «Життя – найвища цінність». Учні взяли участь у конкурсі малюнків на асфальті, мали змогу переглянути навчальні мультфільми, фільми та виступ агітбригади «Краще, ніж вогонь гасити - легше правила нам вчити!»
       До школи прибули представники Острозького ВП ГУМП в Рівненській області майор поліції начальник СРПП Марченко С.В. та інспектор СРПП Новодворський В.Є, які навчили учнів правильно одягати бронежилети, адже життєві обставини вимагають від людини мужності та рішучості, вмілості та вправності, вміння не розгубитися у складній ситуації.  
     Школярі мали змогу поспілкуватися з рятувальниками 17-ї пожежно-рятувальної частини з міста Острог ГУ ДСНС України, які ліквідовують пожежі, рятують людей та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку.
      День цивільного захисту проведено цікаво та повчально. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.
























Немає коментарів:

Дописати коментар

Оголошення

День знань відбудеться  1 вересня 2018 р. о 9 год. 2 вересня запрошуєм на урочистості з нагоди 50-річчя школи.