пʼятницю, 1 вересня 2017 р.

Знову вересень крокує на поріг!



Знову вулиці  села розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань — справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.
    Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочався новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які, тримаючись за батьківські руки, вперше ступили на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати свою  стежину.
   Гучним передзвоном лунав шкільний дзвінок у НВК «Межиріцька ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ», на якому були присутні гості, батьки та запрошені. Учні зі словами подяки зверталися до педагогів, дарували їм квіти. Директор НВК та гості вітали усіх присутніх на цьому святі.  Батьки першокласників давала перші настанови,  священик благословив усіх на гарний та плідний начальний рік. Шкільний дзвінок покликав усіх учнів на перший урок у цьому навчальному році.









Немає коментарів:

Дописати коментар

Оголошення

День знань відбудеться  1 вересня 2018 р. о 9 год. 2 вересня запрошуєм на урочистості з нагоди 50-річчя школи.